TAÜ VE TORUN GRUP İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ

Torun Bakır Alaşımları Metal San. ve Tic. A.Ş. ile Türk-Alman Üniversitesi (TAÜ) arasında Ar-Ge iş birliği Çerçeve Sözleşmesi 11 Haziran'da TAÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Akkanat ve Torun Group CEO’su Ömer Faruk Öz tarafından imzalandı.

Mercedes-Benz Etkinlik Daveti

19 Şubat Çarşamba günü saat 13:30-15:00 saatleri arasında Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksek Okulu Konferans Salonu'nda düzenlenecek etkinliğimizde Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Daimler Küresel IT Çözümleri Merkezi Direktörü Sayın Özlem Vidin Engindeniz ve Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. İnsan Kaynakları Grup Müdürü Sayın Gül Emiroğlu'nu misafir edeceğiz.

BEST İstanbul Hackathon'unda Üçüncülük

İTÜ Ayazağa kampüsünde düzenlenen BEST İstanbul Hackathonu'na katılan Bilgisayar Mühendisliği ve Mekatronik Sistemler Mühendisliği öğrencilerimiz Batıkan Bora Ormancı, Berin Güler ve Barış Arya Cantepe, geliştirdikleri gerçek zamanlı Besin Öneri Sistemi ile üçüncülük elde ettiler.

Staj Projesinden Dünya Sekizinciliğine

Üyeleri Arasında Öğrencimiz Tayyip Ensar Özkaya'nın da Bulunduğu BerlinAUTs Ekibi Tokyo’daki Dünya Robot Yarışması’nda 8. Oldu.