TÜBİTAK-3501 Kariyer Geliştirme Programı

10.05.2021

Fakültemiz Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Abdulkadir ŞANLI’nın “3501-Kariyer Geliştirme Programı” kapsamında TÜBİTAK’a sunduğu proje desteklenmeye hak kazandı.

Fakültemiz Mekatronik Mühendisliği bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Abdulkadir ŞANLI’nın yürütücülüğünde hazırlanan proje TÜBİTAK tarafından desteklenecek.  TÜBİTAK 3501-Kariyer Geliştirme Programı kapsamında hazırlanan  " İnsan Vücudu Hareketi İzleme Uygulamaları İçin Elektroegirme Tekniği İle Üretilen Esnek Piezorezistif Kuvvet Sensörlerinin Sentezi Ve Karakterizasyonu” başlıklı projede Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Çağatay Elibol ve Marmara Üniversitesi, Tekstil Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Muhammed Uzun araştırmacı olarak görev alacak.